Make your own website in a few clicks! Mobirise helps 

Mobirise

Lidt om os selv

Her en lille præsentation af os - de nye ejere af Breinholtgaard.
Først en kæmpe tak til Birthe & Flemming for tilbuddet om at købe Breinholtgaard - og ikke mindst for den tillid de har vist os, ved at give os lov til at overtage deres livsværk. 
Vi var aldrig et øjeblik i tvivl, og brugte derfor vores sommerferie på Breinholtgaard - så vi kunne sætte os ind i arbejdsrutinerne.
Siden 1986 har vi været de lykkelige ejere af i alt 26 Basset Hounds og 1 Grand Basset Griffon Vendeen - pt. 1 hanner og 2 tæver i alderen 1 til 7 år.
Vi har opdrættet, udstillet, importeret/eksporteret og trænet Bassets i både lydighed, agility, sweiss mv. Udover når næsen skal bruges så får man ikke meget foræret,  når man arbejder med en basset - men de er utrolige arbejdsglade, når de bliver trænet med konsekvens, kærlighed og forståelsen for racen og deres forskellige personligheder. Vores mange års erfaring med Bassets oplever vi med fordel kan bruges i vores samvær med Retrieverne - og det var da også vores forventning. 
Selv om vi aldrig tidligere har haft pension er det ikke helt nyt for os at tage os af andres hunde. Anne-Therese tilbragte mange skoleferier som kennelpige på Fyn.  Hendes første job fik hun som 12 årig - og var i 4 år hundelufter & reservemor for en Basset Hound. "Benoit" lagde senere navn til vores kennel, da René også nåede at møde og forelske sig i denne skønne basset - da Benoit var blevet en "ældre herre". Derudover har vi lagt hjem og hjerterum til hunde, som trængte til socialicering, hunde i import karantæne - og ikke mindst de af vore "hvalpe" der jævnligt har holdt ferie hos os. 
Vi vil hermed benytte lejligheden til at takke for de "gamle" kunders fine modtagelse af os - og de nye kunder, som er kommet til, siden vi overtog Breinholtgaard.
Vi er godt klar over, at Birthe og Flemming har ydet en super god service - og vil blive savnet.
Vi vil gøre vores til, at Breinholtgaard drives videre i samme ånd - så vore kunder og retrieverne fortsat kan nyde deres besøg på Breinholtgaard.
Mange hilsner - og velkommen til Breinholtgaard
Anne-Therese & René.

Mobirise

”GENERATIONSSKIFTE PÅ BREINHOLTGÅRD."

Til alle ”gamle” kunder på Breinholtgaard, hermed et par ord fra Birthe & Flemming Juhl/Kennel Gainwill:

Efter 28 Pragfulde år på Breinholtgård har Vi den 18.december 2013 - trukket os tilbage og overdraget virksomheden til Anne-Therese Borch & René Bendtsen.
Vi har kendt Anne-Therese & René i 14 år via vores forretning, og historien er at vi slet ikke have overvejet at sælge.
René kom i juni 2013 og fortalte at hans firma skulle flytte til Indien - og at han så måtte finde sig noget andet at beskæftige sig med. Flemming sagde bare, at så kunne De købe Breinholtgård´s Retriever pension med butik samt området inkl. beboelse og dermed føre det hele videre. Vi kender Dem som kærlige hundemennesker og opdrættere under DKK. Det har altid været deres drøm at leve som vi gjorde, så nu er drømmen blevet en realitet !
Vi kan VARMT anbefale Jer alle at bakke op om disse to dejlige mennesker i deres arbejde i Retriever Pensionen og Butik Hundegården.
Vi står stadig bag dem som support.
Alt blev en realitet den 12.december 2013 - med overtagelse den 18.december 2013, så der har været rigtig meget der skulle på plads.
Vi er flyttet med vore hunde og vil sige STORT tak til jer alle for 28 pragtfulde år med jeres skønne hunde samt den tillid i har vist os.
De kærligste hilsener fra Birthe & Flemming.” 

Adresse

Breinholtgaard Retrieverpension
Bakkedraget 3, Godthåb 
4450 Jyderup


Kontakt 

Email:pension@breinholtgaard.dk
Mobil: +45 4240 5550 
WYSIWYG HTML Editor